OVER GOEDVOORJELIJF

gezond dieet

Milou Klatt-ten Cate

Over Goedvoorjelijf

Het idee om Goedvoorjelijf Voedingsadvies (GVJL) te starten is ontstaan na de komst van ons bedrijf SvEnergy Training in 2015. 

 

​SvEnergy Training verzorgt verschillende sportactiviteiten voor jong en oud, zoals Bootcamp Trainingen, Personal Training, Gym en dans voor peuters en kleuters, Ouderengym, Teambuildingsuitjes en Sportieve kinderfeestjes. Een goede voedinggewoonte is naast het bewegen ontzettend belangrijk, daarom hebben we voedingsadvies toegevoegd aan het aanbod van SvEnergy Training.

Wie is het gezicht achter GVJL?

Mijn naam is Milou Klatt-ten Cate. Door mijn altijd al bestaande interesse in gezondheid, voeding en sport heb ik in 2018 de opleiding tot Voedingsdeskundige gevolgd. Op dit moment ben ik mijn kennis aan het verbreden op voedingsgebied en volg ik de opleiding Sportvoeding. Daardoor kan ik je straks ook adviseren wanneer je voor een wedstrijd aan het trainen bent of je meer spiermassa wilt ontwikkelen.

 

Naast het geven van voedingsadvies geef ik Back in Shape Trainingen bij SvEnergy Training en ben ik werkzaam in de zorg als operatieassistent. Tijdens deze werkzaamheden zie ik dagelijks hoe belangrijk gezondheid is, daarom help ik je graag op weg naar een gezonde levensstijl!

Je kunt bij mij terecht voor:​

  • Voedingsadvies op maat

  • Sportvoedingsadvies

  • Het 8-weken Fitplan

  • Voedingsadvies tijdens zwangerschap

  • Sportadvies tijdens zwangerschap

  • Back in Shape Training (lage intensiteit training, bijv. na zwangerschap, beginnen met sporten of na ziekte)

Opleidingen

Opleiding Sportvoeding

2020

 

Opleiding Zwanger & Fit

2019

Opleiding tot Voedingsdeskundige

2018-2019

Opleiding tot Operatieassistent

2006-2009

Opleiding tot Verpleegkundige

2001-2005