OVER GOEDVOORJELIJF

gezond dieet

Milou Klatt-ten Cate

Over Goedvoorjelijf

Het idee om Goedvoorjelijf Voedingsadvies (GVJL) te starten is ontstaan na de komst van ons bedrijf SvEnergy Training in 2015. 

 

​SvEnergy Training verzorgt verschillende sportactiviteiten voor jong en oud, zoals Bootcamp Trainingen, Personal Training, Gym en dans voor peuters en kleuters, Ouderengym, Teambuildingsuitjes en Sportieve kinderfeestjes. Een goede voedinggewoonte is naast het bewegen ontzettend belangrijk, daarom hebben we voedingsadvies toegevoegd aan het aanbod van SvEnergy Training.

Wie is het gezicht achter GVJL?

Mijn naam is Milou Klatt-ten Cate. Door mijn altijd al bestaande interesse in gezondheid, voeding en sport heb ik in 2018 de opleiding tot Voedingsdeskundige gevolgd en als vervolg daarop heb ik in 2021 de opleiding Sportvoeding afgerond.

Naast het geven van voedingsadvies geef ik ZwangerFit & Back in Shape Trainingen bij SvEnergy Training en ben ik werkzaam in de zorg als operatieassistent. Uit deze combinatie haal ik veel plezier en energie. Ik zie dagelijks hoe belangrijk gezondheid is, daarom help ik je graag op weg naar een gezonde levensstijl!

Je kunt bij mij terecht voor:​

Gezond afvallen

Voedingsadvies op maat

Sportvoedingsadvies

Voedingsadvies tijdens zwangerschap

Sportadvies tijdens zwangerschap

ZwangerFit Training

Back in Shape Training

Opleidingen

Opleiding Sportvoeding

2020-2021

 

Opleiding Zwanger & Fit

2019

Opleiding tot Voedingsdeskundige

2018-2019

Opleiding tot Operatieassistent

2006-2009

Opleiding tot Verpleegkundige

2001-2005