RECENSIES

Saskia Wiggelinkhuijsen

Saskia Wiggelinkhuijsen

Februari 2021

Persoonlijk Sportvoedingsadvies

Het bevalt ontzettend goed. Ik heb zoveel veel meer houvast en meer energie. Ook ervaar ik minder trek. Dus eigenlijk alles wat ik wilde bereiken is gelukt! 

M.B

November 2020

Persoonlijk sportvoedingsadvies 

Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en ben blij met de adviezen de je me hebt gegeven!

G.A.

Januari 2020

Voedingsadvies op maat

Dankzij Milou van goed voor je lijf ruim 10kg afgevallen.Door een 10weekse menuplan op te stellen aangepast ivm gluten en lactose intolerantie.


Heel lekkere maaltijden die eenvoudige te bereiden zijn!


Verder gestart met het vrouwenpakket (zijn supplementen speciaal om de overgang ondersteunen).


Nogmaals Milou heel erg bedankt!

E.v.G.

Augustus 2019

Voedingsadvies op maat

Ik had een voedingsanalyse en advies gevraagd bij GVJL ivm aanpassingen in mijn toch al best aangepaste dieet voor diabetes type 2. Ik heb type 2 maar ben gestopt met de medicatie simvastine voor mijn cholesterol. Dit had tot gevolg dat de waarde na stoppen te hoog was. Nu kreeg ik de opdracht om ook mijn etenswijze in te richten naar cholesteroverlagend. Daarom was ik blij met de externe hulp die ik kreeg van Milou van GVJL. Ik vond het fijn om gelijk te horen dat mijn eetdagboek er goed uitzag. Desondanks heeft zij nog een paar puntjes op de i weten te zetten waar ik erg blij mee ben. Een frisse kijk op mijn eetdagboek en heel veel tips en aanvullingen gekregen zodat ik het kan uitvoeren. Het zijn ook gewone producten dat vind ik dan ook plezierig. Nogmaals bedankt voor het controleren en aanvullen van mijn dieet. Ik kan er tegenaan! En nog steeds als ze nieuwe informatie wat van belang is voor mijn cholesterol of diabetes dan hoor ik dat van haar. Echt top! en super lekkere thee verkoop je!

S.W.